Bloggflöde

En januaridag i mitt liv

God morgon kära ni <3
Snön bara vräker ner utanför mitt fönster och jag kan inte låta bli att tycka att det är så mysigt. Om en stund efter att jag ätit lunch ska jag ta en lång och härlig promenad i vårt vackra vinterland. Promenader mitt på dagen gör mig så gott.
Igår tog jag en taxi in till Östermalm, både dit och hem. Det känns bäst så. Jag vill fortfarande bara umgås med dem jag har närmast och fröska att INTE åka kommunalt. Jag behöver inte det och då är det lika bra att strunta i det. Känns som att smittan sprids lätt där. Jag vet ju inte om jag har antikroppar, men det spelar egentligen ingen roll. Alla måste ändå ta sitt ansvar.

Idag sitter jag och jobbar med diverse artiklar som ska upp, sponsarade poster och en del fakturor som ska skickas till kund. Jag har en sån poduktiv dag och det känns himla bra. Såna här dagar älskar jag!

Nu ska jag visa er några bilder jag tog i farten under gårdagen..

The på hotellet jag satt och jobbade på igår. Jag och Jennie älskar att sitta i deras folktomma lounge hörna för att ha våra möten. Lunch on the goÄlsklingen mötte upp mig vid taxin för att hjälpa mig att hämta paket. Vilken flickvän <3 Fina östermalm

Väl hemma väntade unboxingSen blev det mys och gos hela kvällen med min familj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *