Bloggflöde

Lily & Rose – Tävling

Hej älskade läsare <3
Hur mår ni? Jösses vilken snöstorm som kom in över Stockholm. Jag vet ju inte hur ni har det, där ni bor men här är det så mycket snö. Det är fint och härligt att se på, men att promenera ute när snön piskar en i ansiktet är inte lika trevligt haha. Jag har nyss kommit hem efter ett par timmars möte med Jennie. Vi har diskuterat jobb och framtiden inom vår business. Vi har också pratat om vad som är värt att satsa tid på och inte. Vi har en mycket spännande tid framför oss som jag verkligen ser fram emot. Det kommer att vara hårt och intensivt jobb en tid framöver, men jag är så taggad på det.
Efter mötet sprang jag lite ärenden, hämtade paket och köpte mat med mig hem.

Nu ska både jag och älskling sjunka ner i soffan framför tv och bara äta en massa gott. Det ser jag fram emot.

Glöm inte att vara med i min tävling i samarbete med Lily & rose på min insgtagram.
Följ @emmajennie så hittar ni tävlingen i min sist delade bild.

Lycka till

Läs mer: Lily & rose rabattkod

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *