En mars-helg på hemmaplan

Hej godingar!
Ännu en helg har rusat förbi och jag känner mig allt annat än ”färdig” med ledighet. Nästa vecka kommer bli SÅ tuff med allt ni kan tänka er. Men vi kommer ro det i land. Pappa kommer hjälpa till en hel del och Leonard kommer få gå en timme längtre på föris. Ibland får det bli så. Igår mina vänner satt jag INNE hela dagen och pluggade körkortsteori… Framåt klockan 17 gick jag utanför dörren och ut till svärfars bil för att kolla lite motor, säkringar och lite såna saker inför mina kommande prov. Känns pirrigt, läskigt och inte alls så bra i vissa stunder. Men jag har tid på mig.

Idag kom mamma och min lillasyster hem till oss. Dem har haft en Mello-weekend i Stockholm, men innan dem åkte hem idag så blev det en fika hemma hos oss. Så mysigt! Det var galet längesedan jag träffade min lillasyster <3 Vi följde dem ut och sedan gick vi på en promenad i det fantastiska vädret.

Nu är pappa här och jag ska plugga lite med honom innan det är dags för söndagsmiddag ihop.

Gårdagens taco mys till mello. Älskade Loreens låt. Verkligen en värdig vinnare.

 Älsklingen på storhandlingen i helgen

 Min lillasyster Ida <3

Fina familjen 🙂

 Älsklingen somnade i den sprillans nya vagnen såfort vi kom utomhus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *