Vinter ute, men vår inne

Hej godingar!
Vaknade upp till snöstorm i morse, blev mindre glad när jag såg det! Men men, det är ju inte så mycket att göra haha. Har haft en rätt kass måndag. Jag har känt mig så nere, dålig och bara väldigt otillräcklig. Jag känner mig liksom halvdan på allt… Hade körlektion på 4×40 minuter idag och jag vet ju att det gick bra. Men jag känner ändå att saker och ting ”borde” sitta lite bättre än vad det gör… Jag vet ju med mig att jag har en längre och kämpigare väg än många andra. Men idag har det känts extra tungt. Det är svårt med bilkörning tycker jag. Moment som rondeller och alla olika regler där är himla meckigt tycker jag. Jag har tid på mig och resten av veckans ALLA dagar har jag lektioner om 4×40 minuter. Snälla heja på mig! Jag behöver det…

När jag kom hem åt jag en snabb lunch innan jag och Livia gick till förskolan tillsammans. Idag hade vi ett samtal med en av pedagogerna där. Lite som ett ”uppföljningssamtal” skulle jag säga. Det var fint att få den tiden och kunna höra lite om hur det går och så för Leonard. Det var bara possitiva saker vi fick höra. Vårt lilla hjärta har blivit så stor.

Jag har köpt våriga blommor hem och tagit fram lite härliga färger. Måste ju ta till något som kan pigga upp mig haha. Jag har så lätt för att ”måla fan på väggen” ibland…. Oftast är jag rätt bra på att se ljust på saker. Men ibland kan jag dippa och idag är en sådan dag. Man måste ju få ha lite sämre dagar ibland.

Hoppas ni mår bra <3

På bilderna nedan har jag på mig en ny favoritklänning från Vila   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *