Bloggflöde

En pridepicknick på Djurgården

Hej älsklingar <3
Igår mötte jag och L upp min syster, hennes fru och lilla Blue i Djurgårdstaden där vi bestämde oss för att picknicka. Vi beställde en massa god mat via Wolt, korkade upp bubblet och njöt i solen. När allt som har med pride att göra är inställt får man helt enkelt göra det bästa av den rådande situationen. Vi löste det med en helt fantastisk picknick innehållande ALLT vi var sugna på.
När vi hade ätit klart här gick vi vidare till Stikki Nikki för att köpa Gelato. Livsfarligt god glass om jag får säga det själv. Efter detta tog vi oss till Djurgårdsbrunn där vi la oss i en varsin solstol, drack kaffe och bara chillade i solen. Jag älskar Djurgården och speciellt Djurgårdsbrunn som ligger precis intill kanalen. Jag hade en sån mysig dag som avslutades med middag hemma hos oss tillsammans med L’s barndomsvän.

 Happy pride 🌈🌈🌈🌈Lilla söta Blue 🐶  Min syster och Blue

Här snackar vi en riktig pang-picknick 😋

inget slår denna 🍦 Var tvungen att stoppa här för att fota

Min älskling 😘  Klädd i Na-kd från topp till tå    

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *