Bloggflöde

Gastrotek zink Östermalm

Igår var jag inbjuden till Erwik Communication’s årliga Pride-drink i stan. Övriga år har jag haft svårt att gå då Pridepark och deras evenemang har krockat. Men i år är ju det stängt pga rådande omständigheter.  Det var så mysigt att kunna sitta, skåla och prata med bekanta i lugn och ro. Vi hade det så trevligt. Erwik är en hejare på grymma och väl uppstyrda event. Så har det alltid varit 🙂 Jag är också väldigt glad över att min älskade flickvän kunde och ville hänga med. Det var ju typ hennes första event tillsammans med mig. Det lär ju inte bli det sista om man säger så 🙂 Eventet hölls på underbara Gastrotek zink som ni hittar på Grev Turegatan. Här har jag hängt mycket då mitt gamla kontor låg snett mitteomt. Denna “bistro” är så mysig och erbjuder fantastiskt god chark, bland annat.
Efter detta mysiga event traskade jag och älskling, arm i arm, vidare till kvällens dejt-location. Hon hade bokat bord på en restaurang jag velat besöka så länge. Den heter “Underbar” och serverar Libanesisk mat. Jag ÄLSKAR denna typen av mat. Vi beställde in 16 meze (likt tapas) och allt var så så gott. Rörorna är ju fantastiskt goda.

På Gastrotek zink Lika god drink som den är fin.  Morsorna på stan pt 2. Restaurang underbar
Drottninggatan 102Mums

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *