En superhärlig torsdag

Hej hjärtan!
Jag har haft en helt oroligt fin torsdag! Efter morgonens lämning på förskolan gick jag hem och gjorde mig i ordning innan jag jobbade lite. Jag svarade på lite mail, betalade lite fakturor och skickade lite fakturor. Sedan åkte jag in till stan där jag strosade runt och kikade på skor. Jag hittade två par suerfina sandaler i skinn på Zara. Väl där så hittade jag även en massa fina plagg som fick hänga med mig hem. Det var längesedan jag shoppade på Zara, men WOW vad mycket fint som finns i butik nu.

Efter shoppingen tog jag en promenad genom Humlegården och sedan vidare till Mildh Press och deras pressdag som jag var inbjuden till. Vi käkade lite lunch och sedan kollade jag in hösten och vintern 2023. Jag älskar att hänga hos Mildh och jag kan verkligen sakna att jobba tillsammans hos dem. Tänk att det redan är fyra år sedan jag jobbade där. Tiden går så galet fort…Jag fick givetvis med mig en massa fint hem, jag ska visa er!

Efter lunchen mötte jag upp min älskling sådär spontant. Hon hade varit på möten, men blev klar lite tidigare. Vi köpte en kaffe, tog en promanad och sedan gick vi till Gant. Jag ville köpa något fint till henne i samband med mors dag. Det var så mysigt att mötas upp såhär spontant. Det är ju sällan det bara är vi.

Köpte denna magiska klänning samt två par sandaler på Zara

Detta lilla café och blomsterhandel är så fint tycker jag

Laxbowl hos bästa Mildh Press

Fastnade för denna väska från Fanny Atilier Castro.

Humlegården just nu <3 <3 <3

Älskar dig <3

Flickvänsstolen på Gant <3

Sedan tog vi en taxi hem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.