Utflykt till Enköping

God morgon hjärtan!
Idag tar jag med min min lilla familj på en utflykt till Enköping. Först ska jag jobba i ett par timmar och lillen får då passa på att gå på föris en stund. Det är så roligt att han trivs så bra där. Han liksom älskar att vara på förskolan. Han blir så glad när mamma kommer, men han vill gärna att man stannar och leker lite i sandlådan med honom. Det är mysigt tycker jag!

Hur som helst ska vi idag till Enköping för att möta upp en fotograf som jag har haft lite kontakt med på Instagram. Det ska bli så roligt tycker jag. Jag vill sprida vår regnbågsfamilj och normalisera det ännu mer. För än så länge får vi fortfarande mycket märkliga kommentarer och ibland påhopp, främst på mina sociala medier. Inte minst angående vår son som jag pratade om häromdagen. Det liksom rarsar in kommentarer om hur vi klär honom… Jag tycker det är vårt (som förälder) ansvar att ge barnen alla möjliga val. Både när det kommer till leksaker, men även kläder. Jag skulle aldrig enbart erbjuda min son bilar och tåg (för att det anses pojkigt) att leja med. Leonard får välja att leka med både dockor, bilar, pyssel och mycket mer. Hans kläder representerar även detta. Här finns alla möjliga färger, mönster och utförande på kläder. Precis som som det ska vara, enligt oss!

Vad tycker ni? Detta är ett väldigt intressant ämne och jag har förstått det som att det kan vara en vattendelare (vilket jag anser märkligt). Det handlar ju faktiskt bara om kläder…

Favoritklänninen är på, även idag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *