En tandvärk som heter duga

Hej älskade ni <3
Det har verkligen varit radiotystnad på mig här ett tag, eller ja mest på min Instagram Anledningen till detta är att jag mått så dåligt. Ja så in i bomben faktiskt. Natten tills igår vaknade jag med en extrem tandvärk. En smärta som jag aldrig tidigare varit i närheten av. Jag förstod ingenting. Jag fick lite samma symptom för sex år sedan och då visade det sig att jag hade en inflammation i tandköttet, så kraftig att jag fick penicillin. Efter turen till Vaxholm igår fick jag en akuttid hos min tandläkare och denna gången visade det sig vara samma sak, en inflammation i just tandköttet. Jag fick dock inget penicillin denna gången utan tandläkaren ”lovade” att smärtan skulle klinga av. Men NEJ. Här sitter jag fortfarande med en fruktansvärd värk. Det har snart gått 48 timmar. Jag har käkat upp ett helt paket alvedon och så snart tabletterna gått ur kroppen vill jag krypa ur mitt skinn. Det gör SÅ ONT. Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. Jag hoppas och ber till högre makter att jag kommer kunna sova lite inatt och att smärtan klingas av. Detta är hemskt.

Hur mår ni? Har ni fortfarande semester eller jobbar ni? Jag vet att många i min vänskapskrets börjar jobba nu på måndag igen. Känns sorgligt att augusti (snart) redan är här. Sommarens söndag. Jag är inte redo för mörker, kyla och regn. Jag vill ha mer sommar, ljus, sena nätter och värme. Hoppas augusti blir en härlig sommarmånad med mycket utflykter.

Nu vill jag visa er hur min senaste vecka sett ut.

Ta hand om er

Det har blivit en del sena middagar ute på stan En tidig morgon när jag önskade lite egen blogg tid. Men det ville inte Leonard

Kalas söder om stan
Leonard älskar kalas och att träffa andra barn

Jag överraskade älsklingen med ett Nintendo DS till henne Mys hos min syster och hennes familj. Tänk att dessa snart också blir föräldrar. Syster hade dukat fram Lyx-plock till fotbollenHär står jag i en enorm smärta hos min tandis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *