Vaxholms hembygdsgård

I morse åkte vi en spontantur till Vaxholm. Vi har ju relativt nära Vaxholm från vår ö. Vi tog bara Lidingöbanan ut till Gåshaga brygga sedan båten direkt till Vaxholm. Jag älskar Vaxholm och vi är ju här varje år. En tradition vi inte vill spräcka. Jag har nog aldrig tidigare varit på Vaxholm när det varit så här folktomt som det var idag. Men jag har inte klagat. Vi promenerade runt på ön, strosade lite i butiker och sedan stannade vi till på en favoritplats. Nämligen Vaxholms hembygdsgård. Åh vad jag tycker det är mysigt där. Deras fantastiska meny och kaksortiment kan man inget annat än att älska. Här blev det både en lunch och fika innan vi traskade vidare.

Leonard har återigen varit superduktig både i vagnen och under båtturen. Det märks att han nu är större och att det går att ”prata” med honom. sommarutflykter som dessa är ju så mysiga. Speciellt såna här spontana turer. Senare i veckan tänkte vi åka på ännu en utflykt. Men mer om det senare. Nu ska jag visa er lite bilder från dagen.

Livia och Leonard på Waxholmsbåten i morse Vaxholms Hembygdsgård Matstopp för Leonard Min lunch…<3 Min gose så mycket kärlek Älsklingen Så vackert här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *