En torsdag på stan

 Hej älsklingar <3
Hur mår ni? Jag har haft en hel förmiddag på stan tillsammans med min vän Patricia. Vi spenderade första timmarna med att skapa content tillsammans. Vi var så effektiva och det känns så himla kul att vi delar detta intresse. Ja, vårt jobb är ju faktiskt ett stort intresse. Efter ”jobbet” så traskade vi vidare för lunch på älskade Kung Carl. Deras luncher är magiska och gör en aldrig besviken.
När jag kom hem idag så kom min mamma strax efter och hälsade på oss. Hon är så snäll och stannar här i några dagar då jag behöver en hjälpande hand. I morgon sker min operation som jag väntat så länge på… Det är med skräckblandad förtjusning jag säger det. Som jag nämnt för er så är det ju mina visdomständer som spökar och nu är det dags för i alla fall en att ryka…
I morgon kommer jag berätta mer om ingreppet. Nu blir det myskväll här hemma med mammsen.

Ta hand om er! Kram

Nej, men så god lunch tillsammans med min vän Patricia

Älskar denna topp från Chiquelle. Har den i fyra färger

En kaffe på lunchen är standard

Så himla fint pynt överallt

Mamma <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *