En ny Chanelväska till samlingen

Hej hjärtan!
Den mest hektiska månaden jobbmässigt är över för i år. Att parera en ettåring här hemma tillsammans med en hel del jobb har varit tufft. Men det har fungerat. Jag har jobbat mycket på helgerna när mamma Livia varit ledig, utan henne så hade det inte gått alls. Jag har vägrat att jobba under Leonards vakna timmar när jag är hemma ensam med honom. Jag ägnar mig alltid 100% till honom och försöker vara så närvarande jag bara kan, för mammaledigheten bara flyger iväg.
Jag tar mig an väldigt mycket då jag avskyr att säga ”nej” till roliga samarbeten och fina företag. Men under november månad kände jag faktiskt att ”nu har jag tagit vatten över huvudet” men det gick bra. Jag klarade det! För att fira framgången med mitt företag och en rekordbra månad ville jag unna mig en ny väska. En Chanel. Vad det blev för en modell sak ni strax få se. Jag måste bara hinna fota den… Just nu står det fortfarande kvar i sin karting i påsen.

Förresten! Idag blev jag av med mon visdomstand och det gick så mycket bättre än vad jag kunnat ana. Jag var så otroligt nervös och nästan lite svimfördig när jag kom till kliniken i morse. Men alla läkare är så gulliga där jag går och jag kände mig genast tryggare när jag satte mig i stolen. Jag fick tre bedövningssprutor och efter cirka tio minuter ville min tandläkare bara känna lite på tanden med en tång. Tanken och planen var att jag skulle få operera bort tanden då den satt snett i tandbenet. MEN tanden kom ut bara hon vickade lite försiktigt med tången. Jag blev SÅ himla glad. Jag kunde inte förstå hur enkelt och smärtfritt det gick.
I början av nästa år ska jag ta bort visdomstanden på andra sidan och jag känner mig inte ett dugg nervös för det.

Såååå glad för min nya väska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *