Bloggflöde

En viktig dag för mig och älskling

Jag känner mig som en tonåring. Aldrig tidigare har jag firat månader tillsammans med en partner, men det gör jag nu. Idag firar vi nio månader och kvällen kommer inefatta mys och godmiddag här hemma. Jag ska beställa hem bowls via wolt, tända ljus och göra det riktigt mysigt till min andra halva kommer hem. Jag älskkar att fira det där lilla i vardagen. Men hon är ju trots allt det största som hänt mig.
Denna dag har inte gått som planerat haha… Min tid hos vårdcentralen var inte alls idag, utan på månddag. Där stod jag som en fågelholk när receptionisten sa att jag inte alls hade någon bokad tid idag. Hur virrig kan man få vara. Så typsikt mig.
När jag kom hem insåg jag att internetet inte funkar, det är uppsagt. Internet måste man ju ha så då fick vi ordna det. Allt på samma gång hörni. Krångel och krångel. Nu funkar allt finfint och jag är glad för det!
I morgon blir det en riktig fixar dag till följt av middag med bästis. Äntligen <3

Älskar denna kjol som jag fyndade på H&M  Min eftermiddag i bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *