Några snabba ur mobilen

Hej och godmorgon kära ni!
Jag hinner bara uppdatera er snabbt innan jag mpste rusa iväg. Idag ska jag skria på kontrakt inför kommande projekt som sätter igång på måndag! Gud vad kul det ska bli. Älskar att starta igång nya projekt och framför allt att lära mig nya saker.
Efter att jag skrivi tpå kontraktet tänkte jag sätta mig och jobba lite innan jag ska iväg till vårdcentralen för att ta prover.
Men innan jag springer iväg tänkte jag visa er några bilder som ligger i min mobil, tagna i veckan 🙂
Ta hand om er. Vi hörs senare under dagen!
Puss och kram

Att få vakna upp till detta. Dessa här. Dem två viktigaste i mitt liv. Åh vad jag älskar er. Fått lite trevligt bud i veckan. Sasha älskar alla kartonger och jag älskar innehållen hehe. Har gymmat varje dag i veckan. Heja mig!Jag börjar fasen tycka att det kan vara mysigt att handla mat. Gjorde pizza tidigare i veckanTagen just nu. På språng. Ser nu Sasha? Han sitter alltid vid dörren när han känner på sig att jag ska gå. Det är alltid lika sorgligt att lämna honom.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.