Bloggflöde

Ensamtid för första gången på evigheter

Hej på er <3
Jag är verkligen så trött… Jag vet inte vad det är med mig riktigt, men jag har verkligen svårt att sova. Kanske är det omställningen på allt i mitt liv? Vad vet jag. Igår kom M med katten hem till mig och jag har verkligen saknat min lilla hårboll, min älskade Sasha. Han gör mig så lugn, glad och harmonisk. Mamma har i alla fall precis åkt ifrån mig hem till Arvika igen och det blir så himla tomt. Har varit van med så mycket människor runt mig 24/7 och nu känns det nästan konstigt att vara ensam. Känns märkligt att inte ha någon att prata med hehe. Men jag behöver lägga 100% fokus på jobb så mitt sällskap hade nog inte varit så roligt ändå.

Igår hade jag min syster, hennes tjej och deras hund över på middag. Vi lagade tacos, drack vin och bara pratade. Såna här fina kvällar mitt i veckan är lyxigt. Idag har jag verkligen bara jobbat på egen hand, men lite senare ska jag iväg på möten så jag har lite att förbereda. Ikväll blir det middag hemma hos pappa och det blir så mysigt. Så längesedan jag hängde hemma hos honom.

Nu ska jag varva jobb med att rensa och sortera. Har en hel del kläder som ska hängas upp på sin plats <3
ha en fin dag underbara. Vi hörs senare igen.

Min fina klänning ni ser på bilderna kommer ifrån Shein. Jag älskar den. Så klassisk och elegant. Precis i min stil.
(samarbete)

Ni hittar klänningen via denna länk här (klick) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *