Bloggflöde

Gör det du älskar

Hej raringar 🙂
Dagen har bara rullat på i ett enda streck och jag har fått galet mycket gjort. Att vara “egen” i sitt jobb kräver så oerhört mycket. I perioder känner jag mig pressad, stressad och har väldigt höga förväntningar på mig själv. Det har varit en sådan period ett tag nu. Men efter idag känns det bättre. Jag vet att jag är grym på det jag gör och jag kommer aldrig att ge upp det jag brinner för. Jag har en fantastisk kollega som jag driver Point Media tillsammans med och jag vet att vi kommer att växa. Vi är grymma på det vi gör och det handlar bara om att företag i behov ska hitta oss, eller att vi ska hitta dem. Vi har en sådan passion för det vi gör och det märks på resultaten. Gör det du drömmer om, livet är på tok för kort för att gå runt och vara olycklig. Att hata tar så mycket energi. Energi du kan lägga på så mycket annat. Vad vill du göra i ditt liv? Hur kan du göra det bättre och vad får dig att må bra? Dessa frågor är så viktiga att ställa sig själv.

Nu är klockans strax halv nio och jag har precis ätit middag med pappa och klippt hans hår. Ibland kan jag faktiskt sakna frisöryrket, men bara ibland. Jag saknar att få vara kreativ på det sättet. Nu ska jag jobba på ett tag till, sen ska jag prata med min flickvän som är på tok för långt ifrån mig. Tack gode gud för facetime.
Ha en fin kväll raringar

Igår såg jag ut såhär. Klädd i Chiquelle från topp till tå. Mamma som tagit fotona. Hon övar på att bli bättre hehe

One thought on “Gör det du älskar

  1. Håller med dig helt, man mår dåligt göra sådan saker som är sådant man inte tycker om. Sen omges med människor som trycker ner än. Det är jätte kul arbeta med dig och vi kommer få in massor av spännande uppdrag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *