Ensamtid med min donna

Hej raringar!
Vilken dag vi har haft idag. Denna söndag har gett mig ensamtid med min kärlek. Äntligen! Vi har verkligen behövt det. Det har varit tufft ett tag och vi båda har känt oss så slitna. Livet är tufft ibland och de har det varit ett tag för oss. Men nu så. Allt känns lite lättare efter helgen och dagens ensamtid ihop. Leonard har haft en jättebra dag med sin mormor och morfar. Det är så himla fint att han har dem så nära i livet.
Jag och Livia började vår ensamtid med brunch i Hornstull. Det var dags för en runda på söder kände vi båda. Mätta och belåtna gick vi vidare för shopping. Vi handlade 4 par byxor till Leonard, två par bodys och 2 tröjor. Nu är han kittad för hösten vill jag lova. Vi har köpt så oerhört mycket bra plagg till han det senaste. Vi gick vidare till min favorit-secondhand-butik ”judits” som ligger på Hornsgatan. Här har jag handlat mycket. Idag fann jag en sprillans ny Busnelmössa till Livia för ynka 500 kr. Taget kände jag! Jag köpte även en vintagekjol till mig själv. Mycket nöjd!
Vi promenerade vidare och efter några kvarter stannade vi för en kaffe. Här satt vi och njöt av ensamtid och ett härligt höstväder.
Vilken dag! Så glad känner jag mig.

Nu ska vi seriemysa i soffan.
Ta hand om er! Kram

Vi var tvugna att kika in i en butik vi hittade- Den hette ”uppåt väggarna” och jag kan se varför..<3 Visst är mössan fin? 🙂  Jag var klädd i svart dagen till ära Min fina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *