Jag hade en frågestund på min instagram….

Hej på er!
Jag har under dagen svarat på min frågestund på Instagram som jag startade igår. Frågestund är roligt på det sättet att jag kommer ”närmre” er på ett sätt. Hur som helst så blev jag lite chockad över frågorna jg fick. Jag tänkte att jag med största sannolikhet kommer få mycket frågor om Leonard och så vidare. Men 8 av 10 frågor handlade om min ekonomi… Jag förstår inte hur detta kan intressera folk så mycket. Jag fick frågor som ”vad tjänar du en bra månad?”, ”tjänar du mer som egen än när du var anställd osv”. Sanningen är att det går superbra för mig och jag har aldrig haft så stor inkomst som jag har nu. Det är en stor trygghet i sig. Men jag vill förtydliga en sak. För mig är det inte ”pengarna” eller lönen som är kvitto på att jag lyckats. Jag har lyckats när jag trivs, älskar mitt arbete och får tid över. Det är precis där jag är idag. Jag har lyckats i mina ögon. Jag älskar det jag gör och jag får så mycket tid med Leonard. När han börjar förskola i höst och jag börjar arbeta på ”riktigt” kommer jag med glädje kunna hänta honom tidigt på dagarna. Det är min strörsta morot just nu, alltså att få mycket tid med honom trots att han börjat på förskola.

Finns ingen jag älskar så mycket som min son. Jag pussade på han lite extra ikväll. Jag sång nämligen en såndan hjärtskärande dokumentär på Netflix. Jag vill inte spoila något men ni måste se den. Den var verkligen fruktansvärt storglig. Den heter ”Vår mors synder: Tro, lögner och mord”
Dagen har annars spenderats på hemmaplan. Vi har städat, handlat mat, rensat lite i Leonards rum och promenerat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *