Bloggflöde

Ett dygn med mig

Hej och god morgon kära ni <3
Nu ska jag berätta om mitt senaste dygn! Igår startade jag dagen med att fortsätta med att pilla med min nya dator, det är mycket som ska installeras innan jag är “färdig”. Bara detta med att komma ihåg alla lösenord tar tid… Jag är en sån person som har olika lösenord på allt och det gör inte saken enkelt. Men men. Nu är allt sånt löst i alla fall. Efter lite jobb och så på morgonen åkte vi till Norra Djurgården för att ha en ” Wolt – picknick” med min pappa. Vi beställde mat från Klang, rullade ut filten och mumsade på allt smaskigt som jag hade beställt. Från ingenstans kom regnet. Snabbt och mycket. Vi fick tvärt avsluta vår picknick för att flytta in på et fik. Här blev det en cappuccino innan vi skulle vidare för att ta blodprov. L hade nämligen bokat in oss för ett så kallat “anti kroppstest” för corona. Vi kommer få svar inom några dagar. Jag har vänner som har antikroppar trots att dem inte varit sjuka, så jag hoppas också att jag kommer ha det. Skulle underlätta så.

Lite senare under eftermiddagen blev det socond hand shopping. Jag fyndade böcker, krukor och några klädesplagg. Så så nöjd. Länge leve second hand. Efter storhoppingen åkte vi hem och fixade oss inför kvällens event. Vi skulle nämligen iväg på en spännande spelning på Norrmalm 🙂

Klang har sååå god mat.  Dagens andra kopp  Vi två påväg till spelning. För att citera L ” Morsorna på stan” Haha.  Min fina och helt underbara älskling Ett glas bubbel en onsdag är aldrig fel  Kvällen fick avslutas så här. Ett mål på max klockan 23 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *