Bloggflöde

Hotell Flora, Göteborg

Jag älskar små mysiga boutiqhotell världen över 🙂 Under förra veckan var ju vi nere i Göteborg och då stannade vi till på ett underbart hotell, mitt i hjärtat av Göteborg. Hotell Flora är ett fantastiskt mysigt 4-stjärnigt hotell som ligger ett stenkast ifrån Kungsportsplatsen och livliga avenyn. Om ni planerar en tur till Göteborg är det på detta hotell ni ska bo 🙂 Inget samarbete, bara en rekommendation.

Idag är det fredag och jag har inte gjort så mycket mer än att beta av mailen, städat lite och promenerat. Nu ska jag ta en nap (pga otroligt dålig sömn inatt) innan jag ska börja göra mig i ordning inför kvällens event. Först ska jag och älskling iväg på ett litet intimt pride-event sen ska hon ta mig på en dejt. Är så spänd på vart vi ska 🙂
Firar ni pride? Och hur gör ni det när situationen ser ut som den gör?

Hotell FloraPrecis nyvaken efter en nap  Det är ju ändå något magiskt med hotellfrukostar 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *