Eventkväll hemma hos pappa pappa dotter

Hej älskade ni <3
Min torsdagskväll spenderade jag hemma hos Johan och John i stan. Temat för kvällen var hudvård och beauty i samarbete med Yves Rocher <3 Detta är ett varumärke som jag kännt till i HELA mitt liv, utan överdrift. Mina första minnen av detta varumärke var när mamma satt med sina klisterlappar och skulle beställa från deras katalog. Jag minns också att hon fick hem doftprover där man fick gnugga fram doften på att litet ark papper. Vilka minnen!

Tjejerna från Yves rocher var så trevlig, kunniga och fantastiska. Jag fick så mycket tips kring hudvård och vad just jag ska tänka på. Johan och John hade gjort det så fantastiskt mysigt hemma hos dem. Det bjöds på allt man kan tänka sig. Dem hade till och med ordnat med en crépe vagn i deras trädgård 😀 Så lyxigt! Vi fick även bubbel, chark och en massa annat gott. Jag hade en sån fin kväll och jag träffade så mycket gulliga människor som jag aldrig tidigare träffat. Johan är en sådan person som jag träffade när jag precis hade flytatt till Stockholm, sedan dess har vi varit goda bekanta och haft mycket samarbeten ihop 🙂

Tusen tack för en fantastiskt fin kväll tillsammans med er!

Proffsbilderna är tagna av duktiga fotografeb: Liisa Eelsoo

<3

Dem hade gjort så fint på deras uteterass

Hemma hos Johan och John

godingar <3

Jag, Sarah och Ellinor

Detta läppstift var magiskt

Fick med mig så fina produkter hem och ett fantatsiskt palettblad <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.