Redo för helgen tillsammans med familjen

Hej älskade ni!
Jag har precis kommit hem efter en lång och härlig promenad med Leonard. Det brukar inte vara så långa och härliga promanader numera men idag hade jag tur haha😂 Han somnade ganska snabbt efter att vi kommit ut och det är minr räddning. En annan räddning är också mina nya Sudio hörlurar E2 för dessa stänger ute allt ljud utifrån. Så om han gnyr och gnäller så hör jag inte det!! (skämt åsido). Vi övar på med vagnen och jag tror att det kanske börjar ge resultat. Vi hoppas det!

Jag verkligen längtar efter helgen som ska spenderas med familjen <3 Idag blir det hemmamys i soffan och i morgon ska jag på en brunch med en vän. Efter det så blir det Eurovision middag hemma hos oss tillsammans med min syster, hennes fru och deras hund. Ska bli så mysigt att få ses igen. Det var på tok för länge sedan. Söndagen är för oss helt oplanerad vilket är skönt.
Vad ska ni hitta på i helgen? Vädret ska ju bli så fint, i alla fall hemma i Stockholm.

4 från veckan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *