Bloggflöde

Fest på hotell Gío

Klart mamman får unna sig en helkväll utanför dårhuset som vi kallar vårt hem för just nu. Älsklingen var så snäll och unnade mig ett par timmar med vänner igår och det uppskattades. Det är en svår tid nu och att handskas med bebis ensam är fasiken inte det lättaste. Men jag tvekade inte på att Livia skulle klara det. Ni ensamstående mammor med kolik-barn vill jag bara krama om och beundra <3 Stor eloge till er.

Luana bjöd återigen in till fest och denna gång samlades vi på Hotell Gío i Solna, ett hotell som jag älskar. Detta hotell är en stor favorit hos mig då det är så hemtrevligt och personligt. Jag vill sååå gärna boka en staycation där snart. Vi drack en massa bubbel, åt chark, sjöng för Luana som fyllt år och dansade. Vilken kväll! Vi lyssnade till Brasiliansk musik hela kvällen något som för mig är helt nytt, tros att jag lever med en brasse 😉 Luana är bra på fest hon!
Nu ska ni få se en massa bilder från kvällen.

<3 Hotell Gíos svit. Här (klick) kan ni läsa mer om min vistelse där Det gick ner ett x antal glas champagne igår

Fina svit. Bodde exakt här när jag besökte hotellet sistSkål

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *