Bloggflöde

finaste platsen – Kanske den mest Instagramvänligaste platsen i Stockholm

Hej underbara ni <3
Dessa bilder knäppte jag och min älskling förra veckan och jag har helt glömt att visa er dem Vi fotade vid en av Stockholms absolut finaste plaster – enligt mig. Hur kan en trappa vara så fin tänker ni? Men det är faktiskt hela omgivningen som gör den så här fin.  Sedan har jag alltid haft en kärlek till vackra portar, trapphus och trappor <3 Det är lite trixigt att hitta BRA fotoplatser i Sverige och även här i Stockholm. Men värre kommer det att bli då mörkret är på ingång. Att fota i mörker är inget jag gillar då jag avskyr blixt. Hur som helst så kommer jag nog bli illa tvungen att lägga vantarna på en blixt för att över huvud taget kunna fota något 🙂

Så här såg jag i alla fall ut:
Outfit från Na-kd, glasögon från Chimi, skor från Philip Hog och väska Chanel (Boy bag)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *