Bloggflöde

Vad är vår katt för ras?

Vår älskade lilla Sasha. Jag har aldrig tidigare stött på en sån kärleksfull katt <3 Nu när jag sovit ensam så har han sett till att finnas där. Nära, klappande och gosig. Det är som om att han märker. Han är så klok och helt underbar. Vår lilla ragdoll! Ni är många som undrar vad Sasha är för ras och hans pappa är 100% Ragdoll medan hans mamma är 75% Ragdoll och 25% Maine coon. En liiiten blandning med andra ord 🙂

Fredag idag. Känns faktiskt underbart! Jag behöver få sova känner jag. Har blivit extremt lite sömn och jag behöver ta igen det för att fungera. Ikväll är jag bjuden på en fest, men den kommer tyvärr inte bli av. I morgon är det också en STOR fest som jag sett så mycket fram emot. En av mina närmsta vänners flickvän fyller år och det måste såklart firas.
Vad har ni för helgplaner? 🙂

Vårt soffbord kommer från H&M Home, Puffar, fåtölj från Jotex, Lampa Ikea. Soffa (??)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *