Firat mamma på födelsedagen

I morgon fyller älskade mamma år! Det har vi firat idag, hela dagen lång. Så oerhört trevligt. Vi startade dagen med en redig hotellfrukost tillsammans inne i stan. Jag, Livia, Leonard, min ena syster, hennes fru med bebis och såklart mamma <3 Vi satt här i ett par timmar. Gud så gott det är med en lång, härlig och stressfri söndagsfrukost tillsammans. Mätta och belåtna med två färdigbajsade små barn så gick vi vidare. Vi tog en sväng på stan och shoppade. Mest till dem små. Det blir ju så nu mera för det är så ju mycket roligare att shoppa till dem än sig själv. Jag hittade så bra bas till Leonard på H&M faktiskt. Galet nöjd.

När vi gick vidare till Gretas för kaffe ramlade vi över en gigantisk (!!) marknad på Hötorget. Alltså detta var en ren dröm för mig som älskar antikt. Jag gick löss! Jag köpte guldiga gamla ramar, en jättestor spegel, en piedestal och en hel del annat kul. Jag är så nöjd. Väl klara på stan åkte vi hem till min syster för en massa gott plock och tårta. Här gav vi även mamma sina födelsedagspresenter <3

Leonard var enormt taggad på frukost  Busigpojken

FamiljJag älskar bönor!! Min lilla systersbebis. Så goo <3Frukostutsikt Leonard och min mamma <3 Leonard fick två par ribbade byxor, en body och en tjocktröja med söt volangMarknad. så roligt!Bus med morfar Så gott med plock<3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *