Födelsedagslunch för mamma

Hej raringar!
Jag mamma och Leonard bestämde oss för att ta en spontan liten finlunch för min mamma. Det är ju hennes riktiga födelsedag idag och såklart ville vi fira mera. Vi åkte in till stan runt lunch där det blev så god mat på en favorit. Tures! Så längesedan jag var där. Luncherna på Tures påminner mig om min ”gamla tid” som anställd på byrå. Jag trivdes så bra och jg kan titta tillbaka på tiden och le med bra känsla i magen. Men jag skulle inte vilja byta ut mitt liv idag. Inte mot något.

Efter lunchen blev det ett besök på Livly för lite shpping till Leonard, Sedan tog vi en tur till NK. Jag letar med ljus och lykta efter Leonards nappar från märket Liewood. Dem är slut överallt och idag fick jag reda på att dem utgått ur sortimentet för att ”dem inte säljer”. Hur kan detta tsämma?? Vi älskar ju dem. Jag får helt enkelt öva in några andra nappar och hoppas han tar dem…

Så här har min dag sett ut i bilder. Nu ska jag laga middag till mamma och sambon här hemma. Det blir myskväll ikväll.

Ta hand om er!! Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *