Bloggflöde

Försäkra det du har

Detta inlägg är ett samarbete tillsammans med xn--trafikfrsakring-ftb.se

Hej underbara läsare 🙂
I dagens inlägg ska vi prata om försäkringar, men inte om vilken försäkring som helst utan trafikförsäkringar.

Nu ska jag berätta om en “liten” incident jag var med om för ett par år sedan. I denna stund var jag väldigt glad över att vi hade en bilförsäkring. Jag bodde då väldigt centralt i Stockholms stad och parkeringarna var därmed väldigt begränsade. Ja, i Stockholm är det nästintill omöjligt att få en P-plats… Vi fick i alla fall tag på en parkering intill en fastighet som höll på att renoveras. Vi stod bra och lagligt innanför en parkeringsruta. Dagen därpå när vi i godan ro skulle iväg var vår bil nästintill borta. Det tog mig att tag att försöka komma på om vi ställt bilen någon annan stans. Men i denna stund kom det fram en man i blåställ och frågade om det var vår bil som låg ihopklämd på sidan… Mannen hade alltså råkat meja över vår bil med hans enorma lastbil som han använde för att transportera virke till renoveringen intill fastigheten som renoverades. Han hade alltså helt och hållet missat vår lilla bil och backat över den. I detta läge var jag bara så tacksam över att vi inte satt i bilen detta tillfälle och att vi hade en försäkring på bilen. Jösses vad illa detta hade kunnat sluta annars. Jag vill inte tänka på det.. Det var så mycket frågor som snurrade i mitt huvud dessa minuter.. HUR kunde man missa en bil som står lovligt parkerad i en parkeringsruta? Jag förstår inte…

Försäkringar är så viktigt och inte minst en försäkring på din bil. En sådan försäkring är en sån trygghet om en olycka skulle drabba dig och ditt fordon. Ersättningen du kan få av dem skador dit hus ha utsatts för beror lite på vad du blivit utsatt för såklart. Allt om detta du givetvis läsa mer om på:  xn--trafikfrsakring-ftb.se

Hur tänker ni om försäkringar i övrigt? vad har ni för försäkringar idag? Jag har försäkrat allt, lika bra om jag skulle drabbas av något.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *