Bloggflöde

Mitt hem är inget hem utan…

Herregud vad jag saknar våran katt <3 Det gör ont i mitt “mamma -hjärta ” varje gång jag måste lämna iväg honom 🙁 Alla gånger som vi ska resa iväg bryter jag ihop och storgråter. Hemmet är verkligen inte sig likt utan vår Sasha. Som tur är har ju han det såååå bra hos mina svärföräldrar. Jag får filmer, bilder och en massa uppdateringar varje dag 🙂 Jag vet ju att han har det hur bra som helst. Men trots detta var det så sorgligt att inte få något morgongos med katten. Min älskade snöboll…
Vi åker ju till Arvika idag och är borta över helgen. Vissa människor tycker att jag gott kan lämna katten ensam. Dem som tycker detta är ju helt tokiga. För det första skulle jag aldrig utsätta min sociala snöboll för detta och för det andra är det olagligt..

Hur som helst så kommer jag spendera första delen av dagen hemma. Beta av mailen, skriva och göra klart det jag hinner för veckan. Senare i eftermiddag åker jag in till stan och möter L för att sedan åka till Arvika tillsammans med min syster och hennes fru. Det ska bli sååå kul att vi alla åker till Arvika för att fira mamma. När var vi alla samlade tillsammans?
Ha nu en underbar fredag och ta hand om varandra.

Tröja Shein, Kjol Na-kd, Skor Rizzo, Solglasögon CHiMi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *