Bloggflöde

Första advent

Hej fina ni <3
Idag är det första advent och det ska jag och älskling fira med advetnsmys hela dagen. Vi började morgonen med en mysig frukost och paket. Min älskade sambo får en gåva av mig varje advent. Idag öppnade hon lucka ett och i den luckan gömde sig en parfym. Så mysigt med att ge presenter på advent tycker jag 🙂
Igår blev det en sån fin promenad i stan samtidigt som första snön föll över oss. Sån julidyll. Jag har redan julkänslor, helt galet! Ska bli så mysigt att för första gåmgen fira jul hemma. Under promenade passade vi på att köpa fint inslagningspapper och silkesband. Älskar att slå in fina och personliga klappar. Jag har redan börjat med det just för att det är så rolig.

Nu ska vi iväg på adventsfika hos mina fina svärföräldrar!
Ha en fantastisk dag nu och njut av första advent.

2 thoughts on “Första advent

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *