Bloggflöde

Första april i Arvika

Igår lämnade vi hemmet på Lidingö 04:45. Vi valde att ta det tidigaste tåget till Arvika för att undvika trängsel på tåg. Vi gjorde ett bra val där eftersom tåget var nästintill tomt. Så skönt! Väl framme i Arvika blev det bara mys hemma hos mamma. Vi var trötta efter resan och att komma “hem” till mamma var nog det bästa. Under eftermiddagen tittade vi även upp hos pappa i hans nya lägenhet. Han bor så fint och jag är verkligen kär i hans gamla charmiga lägenhet. Påminner mig om en flådig våning på Östermalm 🙂

Idag har jag, mamma, pappa och Livia varit på stan hela dagen. Tiden har mestadels spenderats ute på torget och marknader. Här i Arvika är det nästan folktomt vart man än går. Vi har fyndat ljusstakar, vägg-lampor, böcker till lilla L och en mycket annat. Vi var även på ett av mina favoritcafén här i Arvika och fikade. Hit gick jag och mina vänner efter skolan, flera dagar i vecka. Det är ju så mycket barndomsminen här i min lilla hemmastad.

Nu tänkte jag visa er lite bilder från dagen 🙂

På en liten påskmarknad på Arvika torg 🙂Vi köpte hela 5 böcker idag På stan i Arvika City Konditoriet Vi är en familj som älskar bullar Jag är ändp så glad över att min kaffesug har kommit tillbaka Innan vi lämnade stan så åkte vi förbi auktionsverket för att spana in lite saker jag sett på nätet. Jag ska buda på vissa prylar idag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *