Bloggflöde

Gravid vecka 17

Hej bästa ni 🙂
Idag gick jag och bebis in i en ny vecka. Denna vecka är bebis lika stor som en sötpotatis och mäter hela 15 centimeter. Helt galet va? Känns så sjukt att vi redan är inne i vecka 18 och nu är det dags för mig att summera föregående vecka med bilder och mitt mående.

Gravid vecka 17

Höfterna knäcker när jag går och det känns segare på promenaderna. Även ändningen känns tyngre och jag blir väldigt mycket lättare andfådd. Jag får fått det svårare att sova och mycket svårare att gå upp på morgonen. Munnen blöder  och jag har en konstant smak av metall i munnen. Denna vecka tog mina folsyra-tabletter slut, men enligt min barnmorska är det inhget jag behöver fortästta med. Det psykiska måendet går upp och ned. Vissa dagar känns det jobbigare än andra. Jag fyller mina dagar med jobb och en herrans massa flyttpackning. Jag har fortsatt ha sug efter vitkolssallad, tomater, även Physalis och jordgubbar. Jag vill helst dricka ramlösa och undvika all sorts fet mat..

Vi fortsätter att smörja med gravidolja varje kväll. Älskling är så noga med att smörja mage, börst och lår. En mysig rutin som vi har varje kväll. Sedan jag plussade på stickan har vi gjort av med tre flaskor olja och mer lär det bli haha.

Gravidmage vecka 17

Så här ser magen ut i vecka 17 🙂 Den blir sakta men säkert bara större och större. Vi båda tycker det är så gosigt 🙂

Gravid symptom vecka 17

Huvudvärken har varit så mycket bättre denna vecka. Men med det kom också andra symptom såsom halsbränna och extrem hjärtklappning. Hjärtkläppningen har varit såpass påtaglig att jag hör mitt hjärta slå och konstant och det slår liksom extra hårt. Det är svårt att förklara, men jag tror att ni förstår vad jag menar. Magen hat fortsatt att smärta. Vissa dagar måste jag andas i fykrant för att kunna hantera denna kraftiga mänsvärks-liknande värk. Enligt min barnmorska är detta helt vanligt och jag behöver inte kontakta sjukvård så länge det går över och att jag inte blöder.

Boohoo gravidkläder

Fick bland annat hem detta underabra set från Boohoo. Visste ni att dem har helt underbara gravidkläder? Så sköna på kroppen. Dock så råkade jag beställa en storlek för stort. Ta er vanliga storlek så blir det inte fel 🙂
Shoppa Boohoo Gravidkläder <– Här (klick) adlink

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *