Första hjälpen väska

Första hjälpen väska – I ett samarbete med Safly

Hej vänner!
I detta inlägg så ska vi prata om viken av att ha en första hjälpen väska hemma. Vi har givetvis en sådan hemma samt en brandfilt från bästa Safly. Safly är ett företag som är specialiserade på säjerhetsprodukter till hemmet.

Oavsett om du är en erfaren förälder, en ung vuxen som bor ensam eller någon mitt emellan, är ett första hjälpen kit en av de mest grundläggande och viktiga sakerna att ha hemma. Ett välsorterat kit kan vara skillnaden mellan panik och lugn i händelse av en olycka eller nödsituation. I detta blogginlägg kommer vi att prata mer om varför det är så viktigt att ha ett första hjälpen kit hemma och vad som bör finnas i det.

Varför behöver du ett Första Hjälpen Kit Hemma?

  1. Olyckor kan inträffa när du minst anar det, och snabb respons kan vara avgörande. Ett första hjälpen kit ger dig de nödvändiga verktygen och förnödenheterna för att kunna agera snabbt och effektivt vid skador eller sjukdomar.
  2. I vissa nödsituationer kan tid vara avgörande för överlevnad. Att ha de rätta verktygen och kunskapen om hur man använder dem kan bokstavligen rädda liv.
  3. Att veta att du har en välutrustat första hjälpen väska hemma ger en känsla av trygghet. Det kan hjälpa dig att hantera stressen i en nödsituation och göra det lättare att hjälpa andra. Jag kan varmt rekomendera kitet från Safly för där hittar du allt du behöver för att känna dig trygg.

Vad bör ett Första Hjälpen Kit innehålla?

Här nedan listar jag innehållet i Saflys väska 

– Safly First Aid förband 8x10cm 3st
– Safly First Aid förband 12x10cm 3st
– Safly Rengöringsduk 10 st
– Safly Akut filt/Nödfilt 1st
– Safly Mitella/armslinga 2st
– CPR mask 2st
– Safly PE Självhäftande plåster 72x19mm 20st
– Sax 1st
– Plasthandskar 2 st
– Kirurgtejp 2st
– Pincett 1st
– Safly bränskade gel spray 1st

Ett första hjälpen kit är en så bra att ha hemma, något alla borde investera i. Det ger trygghet, förmåga att agera snabbt vid nödsituationer och kan vara avgörande för att rädda liv.

Med koden EMMAJ får ni hela 20% på allt hos Safly. In och spana 🙂
Handla din första hjälpen väska här <– klick

Första hjälpen väska Första hjälpen väska Visst är väskan fin? Safly skapar verkligen VIKTIGA produkter som är fina att ha framme 🙂

Läs mer: Safly brandfilt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *