Måndagsmys på Dalanisse

Hej vänner!
I går morse väcktes jag och Leonard av att Leonards kusin och Jejja ringde på dörren. 07:15 fick vi besök och det var ju hur mysigt som helst. Jag fick en heldag med mitt syskon och syskonbarn. Leonard lämnade jag på förskolan vid 09 sedan blev det lite frukost och mys här hemma. det blev också promenad och lunch innan jag hämtade älsklingen på föris. Dessa kusiner kommer få så roligt tillsammans med tiden. Just nu är Leonard lite väl snål med att låna ut sina leksaker till Cornelis, men vi övar på det 🙂

Framåt 18-tiden tog jag en taxi till Vasastan för att möta mina älskade vänner, Richard och Carro. Carro sålde in restaurangen ”Dalanisse” och först trodde jag att det var ett skämt. Jag hade aldrig tidigare hört om restaurangen. Men eftersom att jag är en JA-sägare så gick vi dit. Herregud vilket mysigt ställe. Liten restaurang, med så trevlig personal. Maten var supegod och portionerna så stora. Jag tog deras köttbullar och dessa var topp 3 bästa köttbullarna jag ätit. Jag måste ta Livia på en dejt dit. Älskar såna här måndags-middagar med två kära personer. Tacksam att jag har dessa två <3

Mys med kusinen efter föris

KÖTTBULLAR <3

Min Carro <3 Vackra människa <3 Min älskade vän och Leonards gudfar   Restuaurang Dalanisse hittar ni på adress: Vikingagatan 7, 113 42 Stockholm
Tips, tips, tips! Inget samarbete, bara en varm rekomendetion från min sida 🙂

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *