Första turen på Östermalm

Hej bästa ni!
Igår när jag kom hem från min tre timmars långa körlektion kraschade jag helt utslagen i sängen. Livia fixade med allt här hemma och jag är evigt tacksam för det. Igår körde vi först till Sollentuna och övade på lite rondeller, sedan blev det en tur till Täby och ”landet” för lite vänstersvängar på landsväg. Vi övade placering och så. Vi körde vidare mot Täby centrum men stannade vid en järnvägskorsning så jag fick känna på att köra över en sådan också. Allt gick så smidigt och snabbt så vi hade lång tid kvar på lektionen när vi var klara med alla moment. Min lärare så då att vi skulle köra till Djurgården, strandvägen och sedan mot stureplan, längst med Birger Jarlsgatan och sedan tillbaka mot ön. Mina hemmtrakter tänkte jag, Östermalm kan jag ju på mina fem fingrar. Men herregud, det var ju rusningstid!!! Så mycket trafikanter överallt och jag blev rätt så stressad över sutuationen, mem det gick superbra ändå. Lite läskigt var det vid Djirgårfsbron då allt kommer så snabbt. Här måste man ju ta hänsyn till allt. Både spårvagn, buss, bilar, cyklister och fotgängare. Ja, och allt detta fick jag erfara. Så roligt ändå!

Jag tror ni förstår själv att jag var rätt slut igår efter en MYCKET intensiv vecka… Nästa vecka blir det samma sak. Heja mig och så vidare!

Idag fick jag sova ut, sen åt vi alla en härlig och lång frukost ihop. Efter det har vi bara myst med böcker och lite tv. Lite senare idag sla vi iväg till min vän i Solna. Vi ska vara med på en fotografering-projekt som hon håller på med. Det ska bli så spännande!

Hoppas ni får en bra dag 🙂

Stor kram

Såhär har vår vecka sett ut. Massa mys hemma innan förskolan

Vi har läst så mycket böcker Satt och myste med honom på förskolan innan vårt ”utvecklingssamtal” i måndags Lunchdate med livets älskling Så gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *