Jag klarade teoriprovet

Hej hjärtan!
Igår skrev jag teoriprovet och jag klarade det! Det är så sjukt att säga. Jag trodde aldrig att jag skulle klara det på första försöket!! Jag har kämpat så otroligt mycket och pluggat vid varje tillfälle. Eftet gårdagens körlektion blev det lunch med min älskling i Lidingö Centrum. Jag var så himla nervös och kunde höra hur mitt hjärta slog. Väl framme blev det ännu värre haha. Jag fick börja med att ta bilder till själva körkortet sedan blev jag tilldelad en sal. Provet var svårt, men jag klarade det med goda marginaler. Puhh! När jag kom hem igår hade älsklingen köpt blommor och sedan firade vi med sushi till middag. Ett steg i rätt riktning, nu är det ”bara” uppkörningen kvar. Momentet jag oroar mig mest för. Men det kommer gå, kanske inte första gången. Men någon gång!

Idag ska jag jobba på här hemma, ta igen en MASSA jobb. Sedan ska jag iväg på 4×40 minuters lektioner (igen). Men kul! Sedan vänner, då är det helg som väntar. Ingen är gladare än jag för det! 🙂

Ha nu en underbar fredag älskade ni.

Stor kram

Det var en mycket nervös Jennie som klev in, innanför dessa dörrar igår.

Men såhär glad vad jag när jag insåg att jag hade klarat det!! Tjohoo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.