Bloggflöde

Fotografering i Kungsträdgården

Hej älsklingar <3
Sitter och huttrar här hemma efter en timme ute i kylan. Det är fruktansvärt kallt ute, speciellt om man bara har en klänning på sig. Jag och Livia var nämligen ute på vår första gravidfotografering i morse. Klockan ringde 05:45 och då var det bara att göra sig redo inför morgonens fotografering. Vår bolt taxi kom och hämtade oss hemma och släppte oss i Kungsträdgården där dagens fotografering hölls. Körsbärsträden är som vackrast NU NU NU. Passa på att gå dit innan dem blommar över.  Ni ska givetvis få se en massa bilder från detta och givetvis en hel del “behind the scenes”. Vår fotograf som jag också ska berätta mer om var helt underbar. Till och med Livia som egentligen avskyr att vara med på bild tyckte denna stund var riktig rolig 😀
Nu är vi hemma igen och försöker värma oss med kaffe. Jag har såå mycket att göra idag så nu är det bäst att jag kickar igång denna arbetsdag.

Ha nu en fin tisdag kära ni <3

Såhär såg jag ut häromdagen. Klänningen har jag fått av min älskade vän Luana. Perfekt att växa i <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *