Bloggflöde

En heldag med möten

Hej och god morgon gullisar <3
Igår när jag kom hem från fotograferingen var jag hemma och inomhus hela dagen (förutom min dagliga promenad då). Jag ville ladda och vila upp mig inför dagens alla möten. Idag kör vi på i ett race 😂Innan jag lämnar hemmet för dagen ska jag även hinna fota / filma två samarbeten. Lika bra att gör allt på en dag och sedan sova. Känner mig lite som en bebis som gravid faktiskt. Man vet aldrig vad jag vaknar upp på för humör eller mående. Därför är det så himla svårt att kunna planera in något för mig. Vissa dagar ligger jag helt däckad i sängen med huvudvärk, illamående och ryggvärk. medans andra dagar mår jag på topp. Idag är en sådan dag och det är jag så glad för. Jag mår så bra! Hoppas det håller i sig hela dagen.

Innan jag ska kicka igång jobbet för dagen vill jag visa er mitt nya seamless set från Stronger. Detta set lever jag i nu när jag är gravid. För visst kan man lounga runt så här fint / bekvämt hemma <3 Jag kör Storlek M / L på tights och L på topp. Brukar vanligtvis vara en M (strl 38) på allt, men nu när kulan är så stor vill jag / behöver jag gå upp i storlek 🙂 Tänker att det kan vara en bra måttstock för er som vill beställa något. I och med detta samarbete med Stronger vill jag också ge er en rabattkod.

Stronger rabattkod 20% EMMAJ20

Ha nu en underbar dag fina ni

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *