Fransar och bryn hos Rapide

Jag har känt mig så blek och glåmig de senaste veckorna. Solen har blekt både håret, fransarna och ögonbrynen. Men idag fick jag ordning på ansiktet tack vare bästa Rapide. Håret ska fixas i morgon. Väl hos Rapide gjorde vi Lash lift och färgning av ögonbryn. Tänk vad ”så lite” kan göra en sådan stor skillnad. Det finns inget som ger en sådan förändring i ansiktet som ett par bra bryn. Enligt mig är fixade bryn superviktigt för en fräsch helhetslook. Jag har väldigt ljus bryn naturligt så jag får underhålla färgen ofta. Jag är otroligt nöjd, tack bästa Rapide. Dagens behandling gjordes på NK.

I morse innan jag tog en taxi till NK kom min mamma på besök. Så underbart att hon kunde se till Leonard medans jag hade lite egentid. I morgon åker vi till Grekland så denna typ av behandling kom väl till pass. Efter blev det lite shopping innan jag tog en taxi hem. Hemma så hade vi fått besök av Leonards andra mormor Celia. Vi fikade och pratade om Grekland. Vi är så taggade allihopa.

Mormor och mormor <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *