Grekland om några timmar!

Hej raringar!
Dagen började med ett besök hos min tandläkare i och med min tandreglering. Nu har jag haft min invisalign även kallad ” onsynlig tandställning ” i 17 veckor. Helt galet vad snabbt det hat gått. Jag har inte haft några som helst problem med varken själva behandligen eller skenorna. En full utvärdering kommer när behandlingen är klar. Cirka 5 veckor kvar nu bara…

Vi är nu färdigpackande inför semestern i Grekland. Alla väskor står stängda och klara i hallen. Om några timmar kommer taxin för att hämta oss. Det blir återigen en nattflygning, men det gick så himla bra sist så jag är helt överygad om att även denna resa kommer gå bra. Det är ju en ”kort” flygning nu, i alla fall om man jämnför med vår tidigare resa till Brasilien. Som jag nämnt innan så åker vi till Rhodos denna gång. Om någon av er, mina läsare varit där så får ni väldigt gärna ge mig era tips på sevärdigheter och annat som kan vara roligt att göra.

Nu ska jag lägga mig raklång på soffan en stund innan vi drar oss iväg mot Arlanda.
Må så gott! Vi hörs i Grekland 🇬🇷

En väldigt klassisk outfit som jag älskar. Bar den häromdagen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *