Gårdagens filminspelning

Hej och godmorgon kära läsare <3
Nu har jag sovit ut och jag känner mig någorlunda utvilad. En aktivitet förutom jobb då såklart får mig att bli helt död. Det kan handla om en fika med en vän till exempel. Detta beror såklart på graviditeten och allt som händer i kroppen 🙂 I går var en lång jobbdag och jag orkade verkligen inget mer. Men jösses vad roligt det var! Taxin kom och hämtade mig här hemma strax innan 09. Gårdagens location var ett öde område i Solna där en ännu mer öde byggnad låg. Huset som var dagens inspelningsplats är ett gammal gammalt polishus som inte används på flera decennier. Det står alltså bara och förfaller… Det är i alla fall roligt att fler produktionsbolag kommit över byggnaden för samma dag så var flera team där för att spela in. Jag såg skymten av Gåsmamman och Morden i Sandhamn. Huset är 5 våningar och helt gigantiskt. Men med utan värme, el, hiss, eller knappt tillgång till toaletter blev det minst sagt en udda, men fantastisk upplevelse.

Jag får ännu inte avslöja vilken reklamfilm det handlar om, men egentligen kanske det inte är så svårt att lista ut. I alla fall inte vad reklamfilmen kan handla om hehe. Jag tänker att jag visar er lite bilder från gårdagen 🙂

Jag kom till inspelningsplatsen så här… Efter installation och rundtur så blev det lite fika och tjo och tjim med teamet. Sedan klev jag in i smink, hår och kostym. Ut kommer jag såhär:

I ett grå grönt mjukisset, med uppsatt hår. Ibland kan det vara så roligt att få vara ”en helt annan person”.

Några ur teamet. Alla gjorde ett Corona test innan vi fick kliva in i byggnaden. Kändes så tryggt!

Under själva stillbildsfotograferingen:

Produktionen hade alltså skapat detta rum mitt i allt bråte. Ganska fascinerande att se hur ett ”rum” kan komma till i rutan.

Gick runt lite mellan tagningarna och hittade denna dörr. Det är som sagt såååå många svenska filmer / serier som spelats in här 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.