Understatement Underwear – Fotografering

Nu äntligen ska jag visa er lite bilder ”bakom kulisserna” från fotograferingen som vi hade tillsammans med Understatement Underwear förra veckan. Vi hade en fantastiskt dag på ett gammalt, gammalt slott med anor från 1300-talet. Knappt någon renovering har gjorts på över 400 hundra år. Tapeterna hängde, färgen på väggar och dörrar är avskavd och själen finns kvar i det gamla slottet på 4 våningar. Mellan smink, hår och fotografering gick vi runt för att kika in det enorma slottet. wow! Jag älskar ju såna här platser. Hur som helst så blev vi så bra omhändertagna med teamet på Understatement. Jag har jobbat tillsammans med detta brand i flera år och jag har absolut inget ont att säga om dem.

Vi blev sminkade, fixade i håret och en fick en massa pepp innan vi körde igång. Jag är iNTE van att spatsera runt i små underkläder bland ett stort kamerateam och stylister, men ändå kände jag mig så bekväm. Fotograferingen är gick så bra och jag är så peppad på att se resultaten. Givetvis kommer jag att dela detta med er. Jag är så glad att jag och min flickvän blev tillfrågade till denna kampanj <3

Understatement Underwear – Fotografering – BTS

Detta vackra slottet Ni ser ju omgivningen. Fantastiskt Jag gick runt och grät i slottet då allt är så vackert. Så mycket historia. Det var som att väggarna talade till oss.  <3  Läs mer: Understatement rabattkod 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *