Bloggflöde

Glitter rabattkod

Glitter rabattkod i ett samarbete med Glitter
Inlägget innehåller adlinks

Sedan jag var ett litet barn så har Glitter varit en favoritbutik när det kommer till accessoarer, smycken och väskor. Nu på senare år tycker jag att Glitter steppat upp sitt game och verkligen fått in så snygga och stil rensa saker. Det är ingen plotter längre utan kvalitativa smycken som klär en kvinna i alla åldrar. Jag älskar Glitter, inte bara för deras fantastiska priser utan för deras utbud och kvalité. Nu har Glitter en fantastisk kampanj som ni inte får missa.

25% på alla äkta silversmycken vid köp av två. Rabatten aktiveras via länken nedan <3

Glitter rabattkod <– Hämta här (klick)

Vid min senaste beställning klickade jag hem ett fantastiskt fint och så praktiskt smyckesskrin. Just nu är det kampanj på alla Glitters smyckesskrin, klicka på länken ovan så kommer ni dit. Detta har flera våningar och små fack och fickor som gör det enkelt att organisera de mest trassliga smyckena. Sedan älskar jag ju färgen också. Perfekt nude pink.

Utöver smyckesskrinet beställde jag två par örhängen, ett halsband och ett armband i äkta silver. Dessa ser så exklusiva och fina ut. Ser så mycket fram emot att bära dem. Ett diadem och en brosch fick också följa med hem.

Jag är så så nöjd med min leverans från Glitter. Just nu erbjuder även Glitter fri frakt så passa på att unna er något fint 🙂

Glitter rabattkod Glitter rabattkod Shoppa äkta silversmycken hos Glitter Kommer ni ta del av denna kampanj – Glitter rabattkod ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *