Bloggflöde

Mina helgplaner

Hej kära ni <3

Fredag idag igen, veckorna bara springer iväg som de numera brukar. I veckan har det bara varit fokus på en massa jobb, kontraktskrivning och pleniring inför en massa kreativa samarbeten. Känns så himla kul med allt som väntar. Jag känner mig så peppad. I helgen kommer jag att lägga undan allt jobb och bara få vara. I morgon ska jag och Livia iväg till min kompis Rille för att se melodofestivalen tillsammans. Det ska bli så kul att träffa både honom och min vän Carro som också kommer att vara där <3 Äntligen!
Under söndagen kommer vi att besöka den nya lägenheten för att mäta och planera och få en bild av hur vi kommer att vilja ha det. Vi har varit där två gånger innan, men det var innan vi visste att den skulle bli vår.
Jag längtar så oerhört mycket och vi har redan börjat kika på färger och pratat om hur vi skulle vilja ha det.

Nu ska jag ta tag i dagens to-do-list!
Ha en underbar fredag och en fin helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *