glowid rabattkod

glowid rabattkod 2024

Inlägget innehåller ad-links

Häromveckan gjorde jag mitt absolut första (min inte sista) köp hos omtalade Glowid. I detta blogginlägg kommer ni både få en glowid rabatt kod och ett glowid omdöme av mig. Jag kommer som vanligt vara brutalt ärlig för det vet jag att ni uppskattar.

Glowid rabattkod

Handla hos Glowid med rabatt <– shoppa här och få 15% rabatt

Vi börjar med rabatten tycker jag. Med koden CLUBGLOWID15 får du hela 15% rabatt hos Glowid.
Koden aktiveras via länken ovan. 

Glowid omdöme

Nu ska jag berätta om vad jag tycker om Glowid så här kör vi på en recension. Till att börja med vill jag säga att jag älskar hudvårdsprodukter och speciellt koreansk hudvård. Det passar min hud så bra och jag gillar deras prisklasser. Glowid är kort och gott en webbutik som säljer de bästa hudvårdsprodukterna från Korea. Du får som kund alltid fri frakt och gratis prover med varje köp. Det kallar jag lyx!

Glowid erbjuder alltid väldigt snabba leveranser. Min leverans kom redan dagen efter att jag la beställningen. Man får så fina  varuprover och fantastiska lyxiga produkter, ibland är gratisproverna full size. Jag kommer definitivt beställa därifrån igen då jag är så nöjd med mitt köp och den lyxen med gratisprodukter. Det gör mig glad! Jag har bara bra saker att säga om Glowid.

Har ni beställt därifrån någongång? Är ni lika nöjda som jag är? Se till att använda Glowid rabattkod ovan när du ska handla nästa gång. Koden ger dig 20% rabatt på allt. Generös rabatt 😀

Jag har blivit helt besatt av den koreanska 10-stegsrutinen. Vet ni inte vad det är så måste ni läsa om den 😀

glowid rabattkodJag älskar hudvård och speciellt viktigt har hudvård blivit med tiden. Glowid känner jag mig trygg med och jag har handlat där i flera år. Jag kan verkligen rekomendera denna site till er som är hudvårds intresserade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *