Hairlust rabattkod

Hairlust rabattkod

Inlägget är i ett betalt samarbete med Hairlust

Jag har använt Hairlust vitaminer för håret till och från i flera år. Jag har i vissa perioder pausat för att sedan gå tillbaka. Det finns faktiskt inga vitaminer för håret som gör större skillnad för mig som hairlust gör.

Hairlust rabattkod

Shoppa hos Hairlust rabattkod <– Shoppa här
20% på ALLT via länken ovan.

I vanlig ordning vill jag passa på att ge er en Hairlust rabattkod <3 Jag ”prenumererar” på mina Hairlust så det är ett tips. Det blir nämligen ännu billigare då. Via länken ovan får ni hela 20% rabatt på allt hos Hairlust.

Hairlust omdöme

Jag har gjort en lång Hairlust recension (klick) i bloggen tidigare. Om ni är sugna på att läsa ett utförligt omdöme så kan ni göra det via länken.

Fungerar Hairlust för att få länge hår?

För att kort berätta om Hairlust så kan jag säga att det fungerar. Med en naturlig och helhetssyn på hårvård har hairlust skapat hårvårdsprodukter som ger dig de bästa förutsättningarna för att få ett tjockt, glansigt och mer hälsosamt hår. Kom ihåg att jag är frisör i grund och botten så jag vet vad jag pratar om 😀 Jag har testat det mesta på marknaden när det kommer till hårvitaminer och liknande.

Hairlust vid amning

Jag får ofta frågan ”kan man äta Hairlust vid amning och graviditet” och svaret på det är JA. Det är nämligen så att alla HairLust produkter kan användas under graviditet och amning. Deras produkter innehåller inga ingredienser som man man ska undvika när man är gravid eller ammar. Känns så tryggt att veta. Jag åt Hairlust hela graviditeten och när jag ammade.

Hairlust före och efter bilder

Här har ni två bilder på mig som verkligen visar Hairlust resultat. OBS jag klipper mig varannan månad (har alltid gjort) så det är inte så att jag slutat att klippa mig. Skillnaden är enorm. Mitt hår har blivit så mycket tjockare, längre och mer slitstarkt. Jag är så nöjd med mina Hairlust.

Se nu till att använda Hairlust rabattkod när ni handlar 🙂

Hairlust rabattkod

Passa på att shoppa Hairlust med 20% rabatt via länken högre upp i inlägget. Rabatten dras av automatiskt 🙂

Hairlust rabattkod

Schampo som bidrar till hårväxt är ett hett tips för att få igång hårrötetterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *