Gravid

Gravid vecka 19

Hej älsklingar. Nu är det dags för en nu uppdatering av den gångna vecka. Vad ska jag säga om vecka 19 då? Alla veckor flyter ju in i varandra och jag hinner knappt reflektera över hur snabbt tiden går. Hehe!

Gravid vecka 19

Min älskling fortsätter att smörja magen med olja varje kväll. Än så länge har jag sluppit bristningarna. Vi gör av med en flaska olja på cirka tre veckor haha. Tror vi har lite för mycket men vad gör det. Under denna vecka har vi försökt att få kontakt med fostret, men inget svar har hen gett oss. Dock har jag kännt som lite ryck i magen, nästan samma känsla som när man får ryckningar i ögonlocket. Kan vara bebis, eller något annat.

Vi flyttpackar ju här hemma och vi har redan tre lådor med kläder till bebis. Känns ju helt sjukt. Vi blev även med vagn denna vecka. En Buggaboo Donkey. Min drömvagn, eller bådas drömvagn. Känns så otorligt kul. Den är så fin, så funktionell och rymlig. Detta kan bli en syskonvagn om man vill. Men just nu får finns det plats för en större väska på sidan. Det blev en premiärtur samma dag den levererades här hemma. Vi är så lyckliga.

Gravidmage vecka 19

Gravidmage vecka 19 Vår fina säng i bakgrunden. Glöm inte att spana in mitt inlägg om Jollyroom rabattkod <3 

Gravid cravings
Ingenting, mer än det vanliga. Vitkolssallad, knäckebröd, äpplen och kolsyrade drycker.

Gravid symptom vecka 19

Väldigt ont i ryggen, magen smärtar då och då. Jag har även börjat få näsblod. Näsan är fortsatt supertäppt. Hjärtklappningen fortsätter och det känns så obehagligt att känna hjärtat slå så ”högt”. Magen har även den börjat växa ÄNNU mer. Den har blivit lite spetsigare och mina bröstvårtor har blivit större. Har även börjat få klåda på hela kroppen, men mest på bröstvårtorna.

Läs mer: Gravid vecka 18 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *