Gravid

Gravid vecka 21

Hej ny vecka!
Jag och bebis har idag gått in i vecka 22 och nu är det än en gång dags för oss att summera veckan som varit 🙂 I denna vecka är vi frukten “Papaya” enligt preggers app. Älskar denna app och jämneförelsen med frukter. Storleken blir ju så mycket mer realistisk då.

Gravid vecka 21

Denna vecka har magen varit otorligt lugnare, det vill säga att jag knappt känt bebis. Jag vet att det är normalt i och med att jag har en moderkaka som ligger i framvägg. Men jag har ändå känt mig lite orolig… För exakt en vecka sedan hade vi vår efterlängtade Gender reveal här hemma och vi vet äntligen könet på bebis. Jag har ju haft en känsla hela tiden och den stämde med 100%. Man ska fasen inte underskatta sin magkänsla. Vi är så glada och så lyckliga för nu har vi kommit ännu närmre bebis på något sätt. Det är lättare att visualisera hur den kommer se nu hehe.
Flyttkaoset här hemma har verklogen tagit musten ur mig. jag har packat, burit lätt och böjt på mig upp och ned. Detta har ju gjort att ryggvärken blitvit värre och att magen har blivit spänd. Min älskling har fortsatt att shoppa prylar till bebis. Inköp denna vecka har varit pussel, memory och ett spel.

Gravidmage vecka 21

Gravid vecka 21 symptom

Illamåndet och tröttheten och kommit tillbaka som ett brev på posten. Enligt appen “preggers” ska man må som bäst nu, men så har det verkligen inte varit för mig.. Denna vecka har verkligen varit tuff på många sätt. Jag har varit tvungen att sova ett par timmar varje dag för att orka med. Illamåndet har varit jobbigt och lika så yrsel och huvudvärk. Jag försöker dicka så mycket vatten jag bara orkar så aptiten inte varit på topp. Denna vecka har jag inte haft några som helst cravings. Jag har bara velat ha bubbelvatten eller Cola Zero. Sömnen är bättre tycker jag. Eftersom att jag inte längre vaknar och är kissnödig får jag sove hela nätter och det uppskattar jag något enormt.

Så här såg det ut på Insta story igår haha… Följ mig för dagliga uppdateringar @emmajennie

Läs mer: Gravid vecka 20 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *