Graviditetsdiabetes

Hej raringar!
Igår hade jag ett rätt långt och lite tufft besök på Danderyds sjukhus och specialistmödravården. Jag trodde att mötet enbart skulle handla om det kommande kejsarsnittet och planeringen inför det. Men det var mycket mer än så… Läkaren jag hade var så professionell och trevlig. jag kände mig trygg med henne och det är viktigt för mig. Min livmoder är rätt så trasig efter en stor (och svår) operation samt ett tidigare kejsarsnitt. Jag vet ju om detta, men det är alltid tufft att få höra det. Sedan så kan det vara så att jag har drabbats av graviditetsdiabetes då min mage är lite större än genomsnittet.. Jag har även fått stora barn vilket också kan indikera på att jag drabbats av denna typ av diabetes. En remiss är skickad och jag ska få kolla upp detta. Håll tummarna för mig! Vad det än är så är jag övertygad om att det kommer gå bra 🙂 Har ni någon erfarenhet av graviditetsdiabetes? Ni får gärna skriva till mig i så fall 🙂

Idag är det min pappas födelsedag och det ska vi givetvis fira. Ikväll ska vi ses på Södermalm för att gå ut och äta tillsammans. Det ser jag verkligen fram emot.

Nu ska jag sätta mig på golvet i Leonards rum, dra ut alla kläder från garderober /byråer och rensa. Jag är inne i ett sådant rensningsmode nu, tror inte kan förstå hur MYCKET jag gjort mig av med.. Det är en sådan befrielse alltså.

Hoppas ni får en mysig helg. Stor kram

läs mer: Lyko rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *