Nu känns det tufft på många håll

Hej älskade ni!
Tröttheten som har infunnit sig hos mig är av en helt ny nivå. Som jag skrivit här i bloggen tidigare är Leonard inne i en svår sov-period nu. Han vaknar av och till under hela nätterna. I bland mer skräckslagen än andra gånger. Det är så svårt att nå honom och veta vad han känner och vill. Det jag brukar göra är att försöka hålla om, klappa, pussa och nynna. Men oftast hjälper inte ens det. Inatt blev det välling och läsning som sist det var såhär. 05:45 gav jag upp efter jobbiga timmar så då gick vi upp till soffan. Jag hoppas så att det blir bättre för jag tycker så synd om honom. Givetvis får lilleman vara ledig idag från föris, jag tror att tröttheten kommer slå till snart.
Nu väntar jag på att min taxi ska komma… Idag ska jag till förlossningen och ha samtal om kommande kejsarsnitt. Givetvis hade jag önskat att Livia kunde följa med idag, men någon måste vara hemma med lilla L.

Igår hade dock Livia möjligheten att följa med till barnmorskan för att lyssna på bebisens hjärta. Jag uppskattar så när hon är med. Vi passade även på att ta både en mysig lunch, promenad och fika i stan. Bara hon och jag. Stunder som dessa värderar jag så högt. Speciellt nu när det känns lite tufft på många håll..

Jag hoppas att ni får en fantastisk fredag och helg sedan när det är dags.
Ta hand om er, stor kram

<3

Jag går hos Mama Mia Östermalm. SÅ bra där och jag är så nöjd. Gick där under min graviditet med Leonard också. Vi har även BVC där.

En välförtjänt lunch för denna trötta mamma

Så god mat på Karla café

Två kämpande mammor hehe

promenad längst med Östermalms otrolig vackra gator

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *